Participanten

 • Accon avm

  Accon avm adviseurs en accountants is een zelfstandige advies- en accountantsorganisatie in Nederland. Met zo’n 50 kantoren verspreid over het land, richt de organisatie zich op het MKB, de agrarische sector, de overheid en de non-profitsector.
  Lees verder
 • Beeld en Geluid

  Beeld en Geluid beheert 70% van het Nederlandse audiovisuele erfgoed. De collecties omvatten meer dan 700.000 uur radio, televisie, film en muziek en Beeld en Geluid is daarmee één van de grootste audiovisuele archieven van Europa.
  Lees verder
 • Ericsson

  Ericsson is een wereldwijd toonaangevende leverancier van communicatietechnologie en diensten.
  Lees verder
 • Gemeente Amersfoort

  “In de versterking van onze economische structuur levert de creatieve en innovatieve kracht van de stad en het potentieel daarbinnen een belangrijke bijdrage leveren. Vooral de regionale concentratie van ICT en creatieve industrie zien wij als kans.
  Lees verder
 • GfK

  GfK biedt betrouwbare markt- en consumenteninformatie waardoor klanten betere beslissingen kunnen nemen. Over de hele wereld combineren meer dan 13.000 marktonderzoek-experts hun passie met de jarenlange onderzoekservaring van GfK.
  Lees verder
 • Hilversum Mediastad

  "Hilversum is van oudsher het centrum van de Nederlandse AV-gerelateerde mediasector. De gemeente Hilversum hecht grote waarde aan het behoud, de versterking en verbreding van de mediasector als motor van de regio.
  Lees verder
 • HKU

  HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht) is per 1 september 2012 toegetreden als participant van iMMovator Cross Media Network. HKU is een kunstenhogeschool die zich profileert op kunst en media en nieuwe creatieve beroepspraktijken.
  Lees verder
 • Hogeschool Utrecht

  De Hogeschool Utrecht (HU), met ca 30.000 studenten en ca 3000 personeelsleden één der grootste hogescholen in het land, wil zich profileren ten opzichte van de zogenaamde ‘creatieve industrie’.
  Lees verder
 • InHolland

  “Nederland dient zich te onderscheiden als kennisland waarbij de creatieve industrie binnen de Noordvleugel als een van de belangrijkste speerpunt geldt.
  Lees verder
 • Media Park

  iMMovator is al vele jaren een van onze partners bij de planning van ontwikkelingen op het Media Park. Onze ambitie is verder te groeien als crossmedia campus, waarbij wij de fysieke én de virtuele wereld willen faciliteren.
  Lees verder
 • NHTV

  NHTV Breda is een middelgrote, niet-particuliere instelling voor internationaal hoger onderwijs met vier locaties in Breda. In een crossculturele setting studeren er ruim 7.000 Nederlandse en buitenlandse studenten.
  Lees verder
 • NPO

  "De NPO hecht waarde aan het tijdig informatie uitwisselen met de belangrijke spelers en collegae in de markt op het gebied van produceren, uitzenden en distribueren van radio en tv. En het waar nodig gezamenlijk dieper duiken in de materie en opstellen van aanbevelingen.
  Lees verder
 • Provincie Noord-Holland

  Stichting iMMovator is een belangrijke partner bij de uitvoering van het Innovatiebeleid van de provincie Noord-Holland. Om internationaal onderscheidend te zijn en te blijven in de AV-industrie, is het van belang de ontwikkelingen in de digitalisering en de crossmedia op de voet te volgen.
  Lees verder
 • RTL

  De tv-zenders RTL 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8, de themakanalen RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids en het radiostation RTL Lounge Radio amuseren en informeren zeven dagen per week, 24 uur per dag vele kijkers en luisteraars.
  Lees verder
 • SBS

  SBS Broadcasting B.V. (SBS) is een full media bedrijf met tv-zenders Net5, SBS6 en Veronica. Daarnaast maakt Veronica Uitgeverij onderdeel uit van SBS, dit is de uitgever van Veronica Magazine en Totaal TV. Verder heeft SBS een eigen productiemaatschappij, SBS Productions B.V.
  Lees verder
 • TNO

  "TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie die op basis van haar expertise en onderzoek een belangrijke bijdrage levert aan de concurrentiekracht van bedrijven en organisaties, aan de economie en aan de kwaliteit van de samenleving als geheel.
  Lees verder
 • United

  United, gehuisvest in het Muziekpaviljoen op het Media Park te Hilversum, is een full service organisatie op het gebied van faciliteiten, technisch en creatief support voor media en broadcast organisaties.
  Lees verder