Proef van verschillende trainingen tijdens de sneak preview day

oktober

ma di wo do vr za zo
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
29
29
30
30
31
31
1
2
3
4

Op maandag 5 september organiseert Hilversum Media Campus een Sneak Preview Day in de SWITCH op het Media Park, als onderdeel van de Dutch Media Week. Tijdens de dag krijg je sneak previews van trainingen die je als mediaprofessional kunt volgen. Partijen die deze trainingen verzorgen, zoals het trainersburo, NHTV, College of MultiMedia en de NVJ Academy geven je tijdens de Dutch Media Week een gratis voorproefje van hun beste trainingen. Een leuke gelegenheid om bij te leren en als je enthousiast bent kun je er voor kiezen de hele opleiding/training te volgen!

PROGRAMMA

09.30-10.15 Filmen met je smartphone
Aangeboden door NVJ Academy

Docent: Peter Brinkman De camera in je smartphone of tablet is tegenwoordig van zo’n kwaliteit dat je er professioneel uitziende video-opnames mee kunt maken. Handig bijvoorbeeld voor de journalist om tijdens een nieuwsgebeurtenis wat opnames te maken die direct geplaatst kunnen worden. Of voor de communicatie-afdeling om kort verslag te doen van een event. Maar de apparatuur is één ding. Bruikbare opnames maken is een tweede.

10.30-11.15 Social Media
Aangeboden door NVJ Academy

Docent: Thalita van Heems Benut het potentieel van social media maximaal. Je hebt al ervaring maar wilt meer bereik en invloed. We leren in een dagdeel stap-voor-stap hoe je in minder tijd meer bereikt met Twitter, LinkedIn en Facebook. Door deze accounts vanuit 1 dashboard te managen bijvoorbeeld.

11.30-12.15 Schrijven voor het web
Aangeboden door NVJ Academy

Docent: Geert Poort Cursus over aantrekkelijk, interactief en vindbaar schrijven van online teksten, geschikt voor journalisten en redacteuren die méér willen halen uit hun site, blog, nieuwsbrief of andere online kanalen. In de cursus ligt de nadruk op het schrijven en structureren van teksten voor websites. Ook komt het schrijven voor blogs, digitale nieuwsbrieven en social media aan de orde.

13.00-13.45 Storytelling
Aangeboden door trainersburo

Docent: Katinka Wals Katinka Wals is naast ontwikkelaar en producent van e-learning een bevlogen trainer op het gebied van Business storytelling. Hoe vertel je als organisatie of bedrijf je verhaal zodanig dat je zowel intern als extern mensen raakt en betrekt bij je merk. Hoe bouw je middels storytelling aan een sterker merk en welke middelen en kanalen zet je hierbij in?

14.00-14.45 Masterclass Virtual Reality
Aangeboden door College of MultiMedia

Docent: Lars Scholten Lars Scholten heeft meegewerkt aan de 360 graden video Just like Me van Disney. In de videoclip duik je in de videoclip van Just like Me, gezonden door een aantal karakters uit de Disney serie. In een keynote gaat Lars in op de ontwikkelingen op het gebied van VR en 360 graden video en de enorme potentie die deze technologieën bieden voor de media industrie.

15.00-15.45 Master in Media Innovation
Aangeboden door NHTV

De ‘Executive Master in Media Innovation’ van NHTV is de eerste en enige master gericht op media innovatie op strategisch niveau in Nederland. Deelnemers worden getraind met een analytisch oog naar de ontwikkeling van de digitale media te kijken. Dit gebeurt vanuit verschillende (academische) disciplines: technologie, mediatheorie, economie/businessmodellen en communicatiestudies. Het doel van de studie is deelnemers in staat te stellen om innovatieve, marktgerichte mediaproducten te kunnen ontwikkelen, die ook daadwerkelijk worden gebruikt.

INSCHRIJVEN

Schrijf je gratis in voor een of meerdere sneak previews via dit formulier.

DUTCH MEDIA WEEK

De Media Park Safari is onderdeel van de Dutch Media Week, een zevendaags evenement waarbij media in al haar facetten centraal staat. Een week lang organiseert en faciliteert Dutch Media Week ontmoetingen, kennissessies, experimenten en innovaties over media in al haar facetten. Van print tot internet. Verspreid over vele locaties door de hele stad vinden lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, congressen, debatten en festiviteiten plaats. Tijdens het evenement komen alle denkbare disciplines van media aan bod. Met special aandacht voorexperimenten, innovaties, vernieuwing en cross-overs. Bekijk hier het complete programma van de week.