Mediatheek

Mediatheek

 • Pim van Valkengoed (Nederlandse kampioen Hearthstone) @ CMC Wat doet de jeugd?

  Pim van Valkengoed is de Nederlandse kampioen Hearthstone, een online kaartspel, dat wereldwijd gespeeld wordt. Van Valkengoed heeft zijn eigen kanaal op Twitch, en laat in deze presentatie zien hoe hij Twitch inzet, en hoe hij omgaat met zijn publiek. Bij het Cross Media Café Wat doet de jeugd? op 31 oktober 2017.

 • Brigitte Jansen (Beeld en Geluid) @ CMC Wat doet de jeugd?

  Brigitte Jansen, Projectleider en specialist interactieve presentatievormen Beeld en Geluid over het gebruik van GIFs als uitingsvorm, met als voorbeeld het Beeld en Geluid Giphy kanaal. Bij het Cross Media Café Wat doet de jeugd? op 31 oktober 2017. 

 • Eugène Hendrikx (Fantube) @ CMC Wat doet de jeugd?

  Eugene Hendrikx, Founder/CEO of Fantube.me, een site waar je persoonlijke berichten kan bestellen van mensen als Armin van Buuren, Marco Borsato en Dirk Kuyt.​ Bij het Cross Media Café Wat doet de jeugd? op 31 oktober 2017.

 • Martijn Winkler (VERTOV) @ CMC Wat doet de jeugd?

  Martijn Winkler, creative director VERTOV, presenteert Tagged, een film over een meisje van 14 en haar smart-phone. Deze korte film ging in premiere op het Nederlands Film Festival.​ Bij het Cross Media Café Wat doet de jeugd? op 31 oktober 2017.

 • Ineke Middag (Beeld en Geluid) @ CMC Wat doet de jeugd?

  Ineke Middag, Head of Museum van Beeld en Geluid, over de nieuwe tentoonstelling Nieuws of Nonsens. Bij het Cross Media Café Wat doet de jeugd? op 31 oktober 2017.

 • Kenneth Stamp (Tradecast) @ CMC Wat doet de jeugd?

  Kenneth Stamp, over zijn bedrijf Tradecast. Bij het Cross Media Café Wat doet de jeugd? op 31 oktober 2017.

 • Mandy van der Wal (TMG) @ CMC Wat doet de jeugd?

  Mandy van der Wal, Director OTT bij TMG (Telegraaf Media Groep) over hun online video aanbod. Bij het Cross Media Café Wat doet de jeugd? op 31 oktober 2017.

 • Chantal Antonides (AVROTROS) @ CMC Wat doet de jeugd?

  Chantal Antonides van AVROTROS, over de manieren waarop zij als omroep de jeugd proberen te bereiken, met als case het Junior Songfestival. Bij het Cross Media Café Wat doet de jeugd? op 31 oktober 2017.

 • Barbara Schouten (GfK) @ CMC Wat doet de jeugd?

  Barbara Schouten, Senior Industry Consultant Media & Entertainment and Technology bij GfK, over het gebruik van verschillende social media kanalen onder de jeugd. Bij het Cross Media Café Wat doet de jeugd? op 31 oktober 2017. 
   

 • Geert Hoogeveen - SNDC8

  Managing Director Benelux bij SNDC8, op het Cross Media Café - Coming Soon 7 september, over wat de plannen zijn van dit nieuwe initiatief. Dit Europese platform brengt omroepen, uitgevers en content owners bij elkaar om samen sterke digitale advertentieplatforms aan te bieden, en daarmee direct concurrentie aan te gaan met partijen als Youtube en Google.

Pagina's