Mediatheek

Mediatheek

 • Geert Hoogeveen - SNDC8

  Managing Director Benelux bij SNDC8, op het Cross Media Café - Coming Soon 7 september, over wat de plannen zijn van dit nieuwe initiatief. Dit Europese platform brengt omroepen, uitgevers en content owners bij elkaar om samen sterke digitale advertentieplatforms aan te bieden, en daarmee direct concurrentie aan te gaan met partijen als Youtube en Google.

 • Presentatie Elwin Gastelaars - SpotX

  Directeur SpotX, een video-inventory managementplatform dat voorziet in de technologische infrastructuur voor ad-serving en programmatic video, outstream video-adunits en oplossingen voor connected TV.

 • Presentatie Jeroen Elfferich - Ex Machina

  Dit is de presentatie van Jeroen Elfferich van het Cross Media Cafeé op 7 september. Jeroen Elfferich, CEO Ex Machina, het bedrijf achter PlayToTV, ''world’s most versatile, proven and international platform for large scale second screen interactivity''. Hij presenteert de format die zij dit najaar lanceren in de VS op Twitch en Facebook. 

 • Presentatie Stan van engelen - VPRO

  Hoofdredacteur televisie bij de VPRO, over de plannen van de VPRO om direct een internationaal publiek aan te spreken, met diverse speciale Youtube kanalen. Sinds begin van het jaar is al driehonderd uur aan programma’s vertaald in het Spaans, Engels en Frans en geleidelijk gepubliceerd op de kanalen: VPRO World Stories, VPRO Documentary en VPRO Metropolis.

   

 • Presentatie Thomas Wals - Afstudeerder HKU

  Afstudeerder van de HKU presenteert zijn installatie 'Een leven' waarin zijn eigentijdse visie op een uitvaart is verwerkt.

 • Presentatie Marnix van Gisbergen en Niels Bonenkamp - NHTV

  Marnix van Gisbergen, Professor Digital Media Concepts NHTV Breda, en Niels Bonenkamp, project manager NHTV, presenteren de plannen voor het lectoraat Media Enriched Sport Experiences – de samenwerking tussen NHTV, Ziggo en gemeente Hilversum en de Hilversum Media Campus.ers

 • Presentatie Robbert Schep - Groovidi

  Dit is de presentatie van Robbert Schep op het Cross Media Café van 7 september. Robbert Schep van Groovidi laat zien hoe met de innovatieve technologie van Groovidi bezoekers van Sensation 'The Final' zelf onderdeel van de show werden. Download de Groovidi app om tijdens het Cross Media Café zelf te ervaren hoe dat werkt! Groovidi is betrokken bij het iMMovator Spectacular Live Events track, dat zich richt op media innovaties rond grote Sport en Live events.

 • Presentatie Steve El-shawary - EzyInsights

  Dit is de presentatie van Steve El-shawary op het Cross Media Café van 7 september. Steve is Head of Innovation at EzyInsights, a ''content discovery and news tracking tool'' uit Helsinki, met als klanten onder andere Linda.

 • Marco Paul de Jeu (Cape Rock) Cross Media Café - Nieuwe Interfaces & Design

  Het medialandschap biedt je als merk veel mogelijkheden, maar hoe kun je die benutten? Marco-Paul de Jeu, founder van CapeRock, vertelt hoe CapeRock dat doet. Het bureau is onder meer verantwoordelijk voor de nieuwe branding van Ziggo Sport op alle media en kanalen. De Jeu schetst kort de complexiteit en veelheid van het medialandschap toe.

 • Alain Dujardin (Greenberry) - CMC Nieuwe Interfaces & Design

  Greenberry is actief in innovatie en design, onder meer voor de omroepen. Creative Director Alain Dujardin presenteert een case rondom Eva Jinek. Nu de talkshows van Eva Jinek en Jeroen Pauw elkaar elke drie maanden gaan afwisselen, wil KRO/NCRV dat Jinek ook als ze niet op televisie is, relevant blijft voor de doelgroep en dat het merk Jinek online sterker wordt. Daarnaast wilde Eva Jinek ook minder koud en afstandelijk overkomen.

Pagina's