Agenda

februari

ma di wo do vr za zo
30
31
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
27
28
1
2
3
4
5

Evenementen

 • Mobile World Congress Barcelona

  26feb
  02mrt
  Type: 
  Congres
  Locatie: 
  Av. Joan Carles I, 64 08908 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona
  Inschrijfprijs: 
  €799,-

  Het Mobile World Congress (MWC) vindt jaarlijks plaats in Barcelona, dit jaar van 27 februari tot 2 maart 2017. MWC is de grootste zakelijke vakbeurs ter wereld op het gebied van de mobiele industrie. Kortom, iedereen die actief is in deze business zal er voldoende nieuwe trends en netwerk mogelijkheden ontdekken om de trip naar Barcelona de moeite waard  te vinden.

 • Legal Lunch: “Daar moet je patent op aanvragen!”

  07mrt
  Locatie: 
  SWITCH, Media Park Hilversum
  Inschrijfprijs: 
  €0,-

  Een goed idee is waardevol. Op de juiste manier uitgewerkt en in de markt gezet kun je er goud geld mee verdienen. Maar, je moet dan wel de kans hebben om je investering terug te verdienen vóórdat een ander er met jouw idee vandoor gaat. “Patent aanvragen” is makkelijker gezegd dan gedaan, en bovendien lang niet altijd de juiste vorm van bescherming. Schuif aan bij de gratis toegankelijke Legal Lunch en laat je in één uur bijpraten over hoe je je ideeën kunt beschermen.

 • Screenforce Day

  09mrt
  Type: 
  Congres
  Locatie: 
  Theater Amsterdam

  Een primeur! Donderdagmiddag 9 maart is de eerste editie van Screenforce Day in Nederland. Een event waar Screenforce samen met marketing-, media- en TV-professionals de vinger aan de pols houdt op het gebied van TV en online video. Op 9 maart geven nationale en internationale topsprekers jou een beeld over de nabije toekomst van TV in al haar verschijningsvormen. De kracht van premium content, de effectiviteit van TV en The future of TV advertising zijn de pijlers van het programma voor Screenforce Day 2017.

  Ook presenteren we op Screenforce Day de cijfers van het TV Jaarrapport 2016.

  Het belooft een mooie mix te worden van informatie, inspiratie en entertainment.
  Zorg dat je erbij bent op donderdagmiddag 9 maart in Theater Amsterdam!
   

 • SXSW Conference

  10mrt
  20mrt
  Type: 
  Congres
  Locatie: 
  Austin, Texas
  Inschrijfprijs: 
  €1550

  Het South by Southwest conferentie en festivals vieren de convergentie van de ineractieve film en muziek industrieën.  SXSW bestaat eigenlijk uit 3 evenementen in één: muziek, film en interactive. Tijdens het festival vinden er talloze interessante presentaties, workshops en andere sessies plaats.  Je vervelen tijdens het event is dan ook geen optie.

 • The Social Conference

  23mrt
  Type: 
  Congres
  Locatie: 
  Pakhuis de Zwijger
  Inschrijfprijs: 
  €595,- ex. BTW en servicekosten

  The Social Conference is hét Nederlandse congres over social media strategie voor grotere organisaties. Op donderdag 23 maart 2017 vindt de achtste editie plaats in Amsterdam. TSC17 gaat over het toepassen van social in business, commerce, sales, service en reputatie management. En ook de toekomstverwachtingen van social in combinatie met the internet of things en de verbreding van social data.

 • ThingsCon Salon #7 - Making the future - meetup

  23mrt
  Type: 
  Seminar
  Locatie: 
  Makerversity at Marine Terrein
  Inschrijfprijs: 
  Onbekend

  What is the connected world we want? And how can we enable it? The Internet of Things discours is riddled with grand visions and utopian promises on the one hand, and critical perspectives, stories of failure and dystopian visions on the other. In this Salon we want to take a deep dive into the near and far future of IoT,  research different roadmaps and explore the actions needed to further them.  We want to provide inspiration to current practitioners, and give them actionable ammunition in their practice of making the best IoT. 

 • VidCon Europe

  07apr
  09apr
  Type: 
  Congres
  Locatie: 
  Amsterdam RAI Conventie centrum
  Inschrijfprijs: 
  Vanaf €175,-

  Volledige genres worden gecreëerd in de tijd dat het kost om een volledig seizoen van een serie op te nemen. Een evenement organiseren voor iets dat zo divers is en zo snel evolueert is een onmogelijke opgave, maar toch probeert VidCon dit. En ze doen het met passie. Ze geloven dat online video de meest belangrijke culturele verschuiving is sinds het begin van de stiomotion video's. Men is in een zeer vroege, maar toch zeer definiërende staat als het gaat om deze extreem krachtige wereldwijke kracht. 

 • Media Future Week

  15mei
  18mei
  Type: 
  Challenge
  Locatie: 
  Hilversum Media Park

  De Media Future Week komt er weer aan! Van 15 t/m 18 mei 2017 vindt het evenement weer plaats wat door veel oud-deelnemers wordt omschreven als “De meest leerzaamste week van mijn opleiding” en “Een rollercoaster ride”. In vier dagen tijd gaan studenten, docenten, lectoren en young professionals van media opleidingen de krachten bundelen om aan opdrachten van bedrijven en organisaties te werken. Hier in staan zij niet alleen want ze zullen worden ondersteund door zeer gerenommeerde (inter)nationale experts die workshops, lezingen en co-creatie sessies zullen geven.

 • Media Jaarcongres 2017

  29jun
  Type: 
  Congres
  Locatie: 
  Media Park - Studio 21
  Inschrijfprijs: 
  €250,-

  Het Media Jaarcongres zal dit jaar plaatsvinden op 29 juni. Het Media Jaarcongres is een jaarlijks terugkerend inspiratie- en netwerkevent voor crossmedia professionals. Het congres biedt in één dag een overzicht van de belangrijkste nieuwe mogelijkheden met presentaties van topsprekers, interessante interviews en videoreportages.

  Koop nu alvast een Early Bird ticket voor slechts €149,- i.p.v. €250. Registreer hier