Agenda

Evenementen

 • 25 t/m 27 oktober vinden opnieuw de MatchMaking Days plaats

  25okt
  27okt
  Type: 
  Challenge
  Locatie: 
  Vondel CS
  Inschrijfprijs: 
  0

  25 tot en met 27 oktober vinden opnieuw de MatchMaking Days plaats van MediaMatters  Ongeveer 15 internationale startups en scale-ups met innovatieve oplossingen voor de media presenteren zich aan de deelnemende mediabedrijven. De locatie is dit keer Vondel CS in Amsterdam. Dit event is alleen op uitnodiging toegankelijk. Voor meer informatie: rick@mediamatters.vc.

 • EVENT: VR-days Europe 2017

  25okt
  27okt
  Type: 
  Congres

  Van 25 tot en met 27 oktober worden in Amsterdam de VR-days georganiseerd, waarbij de nieuwste innovaties op het gebied van Virtual Reality worden gepubliceerd.

 • Meet the Master: Michael Gourlay (Microsoft) - Surprising Ways Mixed Reality Will Empower Us to Achieve More

  26okt
  Type: 
  Masterclass
  Locatie: 
  HMC Learning Space
  Inschrijfprijs: 
  0

  25-27 oktober vinden in Amsterdam de VR Days Europe plaats. Een van de sprekers is Michael Gourlay, Principal Development Lead in de Environment Understanding groep van Microsoft R&D. Michael is expert op het gebied van Augmented Reality en Virtual Reality platforms zoals de Hololens en Windows Holographic. Tijdens de Meet the Master sessie op donderdag 26 oktober van 09:30-11:00 uur gaat hij in op AR en MR platforms en hoe zij ons in staat stellen om meer te bereiken.

 • DRIVE

  26okt
  27okt
  Type: 
  Congres
  Locatie: 
  NATLAB
  Inschrijfprijs: 
  €125

  DRIVE is het jaarlijkse Design Research & Innovation Festival voor ontwerpers, onderzoekers, en anderen. Kom meer te weten over ontwikkelingen binnen Design for Change, The Human Touch en Value Creation, maar ook over innovaties in de domein van gezondheid, circulaire economie en Research-through-Designprojecten.

 • Congres: Media van morgen

  26okt
  Type: 
  Congres
  Locatie: 
  De Nieuwe Liefde

  26 oktober organiseert het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek Media van Morgen. Een dag vol innovatieve start-ups, nieuwe technieken, verrassende verdienmodellen en inspirerende journalistieke producties. Een dag om samen de toekomst te verkennen, voor journalisten, uitgevers, omroepen, investeerders, onderzoekers en studenten. 

 • Road2SouthernEurope

  26okt
  Type: 
  Netwerkevent
  Locatie: 
  Event Center Beekse Bergen
  Inschrijfprijs: 
  € 50,00

  Op donderdag 26 oktober van 14:30-19:30 uur organiseert de Kamer van Koophandel de bijeenkomst 'Road2SouthernEurope'. Tijdens deze bijeenkomst wordt aandacht besteed aan de (export)kansen voor het midden- en kleinbedrijf in Zuid-Europa in het algemeen en specifiek in de landen Italië, Portugal en Spanje.