Perspectives on Post Truth Journalism met Joris Luyendijk en Evgeny Morozov

15mei '1715:00
  17:00
Type: 
Masterclass
Locatie: 
Raadhuis Hilversum
Inschrijfprijs: 
€0,-
45 deelnemers
Inschrijven is niet meer mogelijk
Partners
 • Stimuleringsfonds voor de Journalistiek
  Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek stimuleert de kwaliteit, diversiteit en onafhankelijkheid van de journalistiek.
 • Stadsfonds Hilversum
  De sprekers van Media Future Week zijn mede mogelijk gemaakt door het Stadsfonds Hilversum
 • Media Future Week
  Media Future Week is al zes jaar hét pressure cooker event waar studenten van mediagerelateerde opleidingen naar the next level worden gebracht in hun media kennis, skills en persoonlijke ontwikkeling. 120 enthousiaste en gemotiveerde studenten van diverse onderwijsinstellingen worden aan het begin van de week gemengd in multidisciplinaire teams. Samen duiken ze vier dagen lang in een case van een mediabedrijf. In een intensief maar afwisselend programma van lezingen, workshops en co-creatiesessies worden allerlei facetten van de toekomst van media bediscussieerd. Op de laatste dag worden de uitgedachte concepten gepresenteerd aan de opdrachtgevers.
 • Hilversum Media Campus
  Media Future Week wordt georganiseerd in het kader van de Hilversum Media Campus. Hilversum Media Campus is een netwerk van partijen in de media-industrie. Allemaal enthousiast over de vernieuwingen die gaande zijn in onze industrie én de impact die we als industrie, maar ook als individu kunnen hebben op de maatschappij. HMC verbindt mensen, organisaties en opleidingsaanbieders zodat we samen zorgen dat de Nederlandse media-industrie sterk blijft.