Media Jaarcongres 2017

29jun9:00
  17:00
Type: 
Congres
Locatie: 
Media Park - Studio 21
Inschrijfprijs: 
€250,-
Programma

Het Media Jaarcongres zal dit jaar plaatsvinden op 29 juni. Het Media Jaarcongres is een jaarlijks terugkerend inspiratie- en netwerkevent voor crossmedia professionals. Het congres biedt in één dag een overzicht van de belangrijkste nieuwe mogelijkheden met presentaties van topsprekers, interessante interviews en videoreportages.

Koop nu alvast  je ticket. Registreer hier

Het MJC brengt de televisie, uitgevers, internet, reclame, ICT en telecom wereld samen en geeft inzicht in de stand van zaken in de mediawereld, gericht op innovatie en inspiratie. Het MJC kijkt naar de actuele ontwikkelingen in Nederland, laat prominenten uit de industrie aan het woord, geeft innovatieve bedrijven de kans om hun diensten te presenteren en biedt door presentaties en demo’s ook een blik op de toekomst. Het MJC is een initiatief van iMMovator Cross Media Network en Beeld en Geluid. 

MPJC2016

23 juni 2016 vond de negende editie van het Mediapark Jaarcongres plaats. We kijken terug op een zeer geslaagde editie van Mediapark Jaarcongres! Een dag die begon met de nieuwste cijfers van GfK en een geweldige keynote speech van Matt Locke over nieuwe manieren van storytelling en persoonlijke streams. Jan de Jong lichtte voor de pauze de strategie van NOS toe om iedereen, en dan met name ook jongeren, te bereiken. Vervolgens ging het publiek uiteen in diverse, drukbezochte expertsessies over o.a. het veranderende televisielandschap, data strategie en start-ups. 

Bekijk hier alle verslagen, video's en foto's van het MPJC2016.