IBC 2017

14sep9:00
19sep18:00
Type: 
Congres
Locatie: 
RAI Amsterdam
Inschrijfprijs: 
Gratis tot 18 augustus
Programma

Noteer het vast in je agenda: van 14 tot en met 19 september staan alle veertien hallen van de Amsterdam RAI in het teken van de IBC. Je vindt hier de nieuwste ontwikkelingen rondom mediatechnologie, van opname tot uitzending. Traditiegetrouw organiseert iMMovator IBC Tours langs de hoogtepunten van deze immense beursvloer en kun je via ons kans maken op gratis Bronze Passen voor het conferentieprogramma.

Over IBC

In september van elk jaar brengt IBC alle leveranciers van de technologie industrie samen voor de nieuwste trends, business ideeen en technologie-oplossingen. IBC vindt plaats in Amsterdams grootste congrescentrum: Amsterdam RAI en verwelkomt jaarlijks zo'n 70 000 televisie-professionals, managers en video en digitale film specialisten.

Lees meer over het congres op de website van het IBC

IBC Tours

Al zeven jaar op rij leidt iMMovator mediaprofessionals rond langs de hoogtepunten van de overweldigende IBC beursvloer. Per jaar voeren we meer dan honderd leden langs de innovatieve diensten en producten die op de IBC georganiseerd worden. De voorbereidingen voor de tours van dit jaar zijn inmiddels al weer begonnen. Heb je suggesties voor te bezoeken stands? Verbeteringen voor het format? Of wil je zelf deelnemen aan de tour of juist een tour voor een gezelschap organiseren? Vul dit formulier in om je wensen en tips kenbaar te maken!

Gratis early bird tickets voor beursvloer

Inschrijven voor de beurs van IBC is tot 18 augustus gratis. Ben je van plan om naar de IBC toe te gaan? Registreer je ticket nu vast voor de vakantie! Aanmelden kan via de site van de IBC. 

IBC Bronze Passen

Wil je naast de beursvloer ook het conferentieprogramma van IBC bezoeken? IMMovator en de Gemeente Amsterdam geven een aantal Bronze Passes weg. Lees hieronder hoe je kans maakt!

De IBC conferentie is met name interessant voor mensen met een grote technische interesse. Onderwerpen die dit jaar aan bod komen zijn o.a.: nieuwe platforms, fake news, data en mixed reality. Om de conferentie te bezoeken dien je in het bezit te zijn van (minimaal) een Bronze Pass (a €1010,-). IMMovator en de Gemeente Amsterdam kunnen een selectief aantal IBC Bronze Passes weggeven aan hun relaties.

Een bronzen pas geeft je op één dag toegang tot de conferentiesessies, alle hallen van de beurs, special events (zoals de IBC Award show) en een gratis OV kaartje. Wil je in aanmerking komen voor een van die Bronze Passes? Schrijf je dan in via dit formulier. We laten je binnen twee weken weten of je een pas krijgt – snelle inschrijvers maken de meeste kans!