Go West! Workshop internationaal zakendoen in de VS

08jun '1714:00
  17:00
Type: 
Workshop
Locatie: 
Studiocentrum, Media Park, Hilversum
Inschrijfprijs: 
€0,-
8 deelnemers
Inschrijven is niet meer mogelijk
Sprekers

SPREKERS

Daniël Horst is Consultant Financiële Logistiek bij de Rabobank Gooi en Vechstreek. In het dagelijks leven houdt  hij zich  hoofdzakelijk bezig met adviseren op het gebied van (internationaal) cashmanagement voor groot zakelijke klanten. Daarnaast is hij bij deze lokale bank Internationaal zakendoen coördinator. Dit houdt onder andere in dat hij een centrale rol speel bij klanten die internationaal zaken willen gaan doen.

Frans den Broeder is Manager International Department Rabobank America (en toevallig over vanuit Californië). Hij staat in zijn werk dagelijks Nederlandse ondernemers bij die zaken doen in de VS. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met het werken met multinationals.

 

 

Hans Disch is medeoprichter en Chief Strategy Officer van 24i. Het bedrijf is in 2009 opgericht en ontwikkelt frontend applicaties voor OTT-televisie voor klanten als Pathé thuis en Fox. Sinds enkele jaren richt 24i zich ook duidelijk op de Amerikaanse markt, onder andere samen met andere partners in Dutch Media Innovators. Zo werken zij bijvoorbeeld voor Fuse, een Amerikaanse tv-zender voor jong volwassenen.

Stephan van de Wall, Senior Adviseur Internationalisering MKB bij RVO en jarenlang hoofd EZ op het consulaat in Chicago,

 

 

Sicco Wegerif is “Head of Big Builds & Platforms” bij MediaMonks en heeft meer dan 15 jaar digitale ervaring bij verschillende reclamebureaus. Hij is betrokken bij verschillende Amerikaanse klanten. Mediamonks heeft twee vestigingen in de VS, een in New York, en de andere in Los Angeles.  Zij werken daar onder andere voor reclamebureaus als Wieden & Kennedy en 72and Sunny en klanten als Weber, Google, General Motors en Budweiser.