Cross Media Café Wat doet de jeugd?

31okt '1714:00
  17:00
Type: 
Cross Media Café
Locatie: 
Beeld en Geluid, Media Park
Inschrijfprijs: 
Gratis
208 deelnemers
Inschrijven is niet meer mogelijk
Partners
  • Beeld en Geluid
    Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is het media-archief van Nederland en de grootste van zijn soort in Europa. Het Instituut speelt een toonaangevende rol op het gebied van beheer en toegankelijk maken van het Nederlandse media-erfgoed. Het gebouw op het Media Park in Hilversum herbergt een dagelijks groeiende collectie van radio, televisie, film, foto’s, muziek, documentaires, nieuwe media, games en internetcultuur. Deze collecties geven een uniek beeld van de geschiedenis van Nederland van de afgelopen honderd jaar en van de ontwikkeling van de audiovisuele media in het bijzonder. Beeld en Geluid is toegewijd om de unieke collectie en de kennis daarover breed toegankelijk te maken voor uiteenlopende doelgroepen, waaronder mediaprofessionals, de creatieve sector, het onderwijs en het algemeen publiek. Door middel van onderzoek en innovatie heeft het instituut zich ontwikkeld tot een brede culturele instelling die met de opgebouwde kennis en infrastructuur een centrale functie inneemt binnen de archief- en mediasector in binnen- en buitenland. Beeld en Geluid ontvangt een structurele Rijksbijdrage op grond van de Mediawet.
  • StreamZilla
    With millions delivered professional videos and live streams per year, StreamZilla is the selected streaming partner for professional customers all over the world. We live and breathe streaming media. Streaming is in our DNA. Hundreds of well-known and satisfied broadcasters, enterprises, publishers, streaming providers, content owners, sports clubs, governments, video production companies, web design companies and small businesses chose StreamZilla as their preferred media hosting and distribution partner. Because we deliver. We are a professional team of streaming media experts with backgrounds in media production, media technologies, senior Content Delivery Network technology developers and internet networking experts. We are not yet-another-volume-CDN competing on price to buy market share. We are a true premium streaming media provider, offering better performance, higher uptime, integrated support for all popular streaming technologies, premium media workflow features and professional customer support. At competitive rates.
  • Media Park
    Het Media Park is hét mediahart van Nederland. Hier vloeien traditionele en digitale media moeiteloos in elkaar over. Bevlogen start-ups werken zij aan zij met professionele mediabedrijven en grote omroepen. Maar liefst 6.000 mediaprofessionals, specialisten, creatieven, presentatoren, technici, liefhebbers en visionairs werken hier aan alles wat we dagelijks in de media zien en horen. Samen vormen zij een professionele en levendige community en daarmee het kloppend hart van het park. Het Media Park biedt een prettige en productieve werkomgeving en doet er alles aan om haar bewoners te ontzorgen en te faciliteren. Dat doen we met een professionele en persoonlijke service, het bieden van laatste technieken en middelen en moderne faciliteiten en een breed aanbod aan boeiende activiteiten en evenementen. Dit alles in de fijne groene omgeving van Hilversum.